TCK 226

Başlatan sehatozen, 12 Eylül 2026, 17:17:48

« önceki - sonraki »
S
Herkese merhaba öncelikle lütfen ön yargılı olmamanızı rica ediyorum.

Bundan 1hafta önce sabah siber suçlar evime gelip dijital eşyalarımı aldılar. sebebi ise tck226 çocuk müstechenliğiydi. cihazlarımı aldıktan 2-3 gün sonra il emniyet siber şube ifadeye çağırdı. Karabükte yakalanan biri çocuk müstechen videoları satıyormuş. ben bu kişiye 1-1.5 yıl önce para yollamışım 2 parça şeklinde 250 tl kadar.  Bana bu kişiyi sordular ben gerçekten bu kişiyi tanımıyordum. tanımadığımı ve ara sıra telegram üzerinden yetişkin içeriği satın aldığımı söyledim bu kişiyi tanımadğığımı ve çocuklarla alakalı asla böyle bir şey olmadığını söyledim. Bu kişi çocukla alakalı video sattığını vaad edip parayı alıp atmadığının iddia etmiş ifadesinde. Bana hangi bankaları kullandığımı ve sosyal medya kullanıcı adlarımı sordular hatırladığım kadarıyla cevapladım. Bu arada söylemeyi unuttum cihazlarım temiz çıktı, polis bir şey bulunamadığını inceleme işleminin bittiğini söyledi. Sonrasında polis savcıyı arayıp 2 dakika sürmeyen konuşmanın ardından beni bıraktı. Defalarca kez heyecandan bir şey çıkıp çıkmadığını tekrar inceleme olup olmayacağını sordum hayır yok dedi. Sizce bu durumda mahkumiyet yaşar mıyım ? başıma bir iş gelir mi ? 25 yaşındayım ve adli sicil kaydım yok.